Website

Op deze datum is deze website de lucht in gegaan. Het was gelukkig niet moeilijk om met behulp van de tools van Google een mooie website in elkaar te zetten. Het maakt het een stuk gemakkelijker om mensen meer te weten laten komen over Veritas College. Vaak zegt men: 'Veritas? Nooit van gehoord!' Een flyer is dan een goed middel om de onbekendheid weg te nemen, maar een website kan daarop een mooie aanvulling vormen.

Stichting-in-wording

Op dit moment is Veritas College Nederland in het proces om een officiële stichting te worden. Dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Het opstellen van statuten, het regelen van een goede infrastructuur, het openen van een bankrekening en het uitzetten van een strategie voor de toekomst zijn enkele dingen die daarbij komen kijken. We doen deze dingen echter met vreugde, in het vooruitzicht en de hoop dat we op deze manier velen met het Woord kunnen bereiken.

Wanneer het moment daar is dat de stichting een feit is, hebben we het plan om landelijk hier nog meer bekendheid aan te geven.
Het lijkt ons ook een geweldig idee om een soort van openingsdag te organiseren, waarbij we dit moment markeren. Hierop is iedereen die de Bijbel een warm hart toedraagt en die betrokkenheid bij Veritas College wil tonen of er gewoon wat meer van wil weten en zien, alvast van harte uitgenodigd! Houd in elk geval de berichtgeving via de site in de gaten, of schrijf u in voor de nieuwsbrief (zie rechts).